fbpx

Doe je mee aan onze winactie?

Een boekhoudcoach, als ondernemer moet je er niet zonder willen als je zelf je boekhouding doet. Nu is het zelfs mogelijk om een abonnement bij ons te winnen!

Starten met ondernemen, betekent ook starten met boekhouden. Een taak die jij, net zoals de meeste ondernemers, waarschijnlijk niet het leukste vindt om te doen.

Je hebt besloten om zelf je boekhouding te gaan doen (anders was je hier niet toch?). Op zich hoeft het namelijk niet zo moeilijk te zijn, totdat je tegen de eerste vragen aanloopt. Op welke categorie moet je iets boeken? Of wat is een slimme keuze om te maken? Waar kan je je cijfers goed inzien? En klopt het wel wat je gedaan hebt?

Ons ondersteuningsabonnement is ontwikkeld voor ondernemers die zelf hun boekhouding willen doen. Voldoende inzicht willen hebben en het onzin vinden om hun boekhouding uit te besteden. Alleen af en toe heb je een vraag waar je het antwoord niet op weet of waar je gewoon niet uren naar wilt zoeken. De handige trucjes om je boekhouding makkelijker te maken of te automatiseren wil jij toch ook graag kennen?

Je hebt genoeg van het zoeken naar antwoorden en wil graag snelle hulp zodat jij direct verder kan. Toch? Het ondersteuningsabonnement is dan perfect voor jou. En het mooiste, je kan er nu eentje winnen!

“A winner never stops trying.” – Tom Landry

Als je in het bezit bent van een ondersteuningsabonnement kan je dit allemaal verwachten:

 

Al jouw vragen via WhatsApp eenvoudig en snel beantwoord! Geheel onbeperkt, we laten je niet zitten.

Je kan bij ons terecht met vragen over: boekhouden, belastingen, verdienmodellen, prijsbepaling, online ondernemen en automatisering van je financiën.

Daarnaast sturen we je graag tips en checken we bijvoorbeeld een factuur of gemaakte boeking, zodat je zeker weet dat deze klopt!

Doe hieronder snel mee aan de winactie!

En vergeet niet om ook dagelijks terug te komen om je kans te vergroten. Net als het delen van de winactie op je socials vergroot jouw winkans!