fbpx

Ondersteuningsabonnement

Zelf boekhouden doen zonder twijfels. In alle rust en ruimte je boekhouding doen op het moment dat het jou uitkomt, en daarbij direct antwoord op jouw vragen! Foutjes in je boekhouding zijn niet langer nodig met de juiste ondersteuning!

 

Starten met ondernemen, betekent ook starten met boekhouden. Een taak die jij, net zoals de meeste ondernemers, waarschijnlijk niet het leukste vindt om te doen.

Je hebt besloten om zelf je boekhouding te gaan doen (anders was je hier niet toch?). Op zich hoeft het namelijk niet zo moeilijk te zijn, totdat je tegen de eerste vragen aanloopt. Op welke categorie moet je iets boeken? Of wat is een slimme keuze om te maken? Waar kan je je cijfers goed inzien? En klopt het wel wat je gedaan hebt?

Ons ondersteuningsabonnement is ontwikkeld voor ondernemers die zelf hun boekhouding willen doen. Voldoende inzicht willen hebben en het onzin vinden om hun boekhouding uit te besteden. Alleen af en toe heb je een vraag waar je het antwoord niet op weet of waar je gewoon niet uren naar wilt zoeken. De handige trucjes om je boekhouding makkelijker te maken of te automatiseren wil jij toch ook graag kennen?

Je hebt genoeg van het zoeken naar antwoorden en wil graag snelle hulp zodat jij direct verder kan. Toch? Het ondersteuningsabonnement is dan perfect voor jou!

“Efficiency is intelligent laziness.” – David Dunham

Al jouw vragen via WhatsApp eenvoudig en snel beantwoord! Geheel onbeperkt, we laten je niet zitten.

Je kan bij ons terecht met vragen over:
– Boekhouden
– Belastingen
– Verdienmodellen
– Prijsbepaling
– Online ondernemen
– Automatisering van je financiën

l

Eenvoudig

Op een eenvoudige manier uitgelegd hoe het precies werkt.

w

Ondersteund

Volledige ondersteuning bij alle vragen die jij hebt op financieel gebied.

Bereikbaar

Ook bereikbaar buiten kantooruren, zodat je ook in de avond kan boekhouden.

Tips

Handige tips die precies op het juiste moment naar je toe komen.

“Super ervaring met De Boekhoudcoach. Ben nu veel goedkoper uit en veel simpelere boekhouding. Over gestapt naar goedkoper programma en via Whatsapp fijne support. Scheelt veel tijd en ik snap het beter. Ik kan appen als ik vragen heb en krijg snel reactie. Kan dus direct een slag maken. Voelt fijn om zo’n back-up te hebben, want wil het wel goed geregeld hebben.”

– Désirée Wassing – Boerema

 

Ben jij er ook klaar voor om zelf je boekhouding te doen met meer zekerheid? Direct antwoord op jouw vragen en snelle en goede ondersteuning zodat jij snel weer verder kan?

Dan is het tijd om actie te ondernemen!

Hieronder sluit je eenvoudig je ondersteuningsabonnement af!

Geen verassingen of addertjes onder het gras, onbeperkte support en ondersteuning
voor een vast laag bedrag. Da’s toch prettig?

Alle prijzen zijn excl. btw!

Abonnementen per maand opzegbaar, maar minimaal voor de afgesloten abonnementsperiode. Alle abonnementen via automatische incasso. Automatische verlenging tot opzegging.